Badkamerterreur

Badkamerterreur deel 1

BadkamerterreurEen kapotte WC. Dat is niet alleen heel vervelend, dat is ook nog eens erg knap lastig werk. Bij een kapotte WC kan er van alles aan de hand zijn. Zeker als er sprake is van een verstopping of vernauwing in de afvoer, kunt u gegarandeerd aan de bak voor 1 van de vieze en vuile klussen die bij het werken in huis hoort.

Aanslag 1 – een verstopping van de WC
Een echte terreuraanslag is een verstopping van de badkamer-WC. Vind maar eens uit waar de verstopping vandaan komt, hoe u hem weg krijgt en wat u kunt doen om de verstopping kleiner te krijgen of te verhinderen. Kans is groot dat u met uw hoofd in de pot eindigt, om daar maar eens uit te zoeken wat er aan de hand is en dat tot in detail te moeten bekijken. Niet onbelangrijk: de verstopping wordt vaak veroorzaakt door een opeenhoping van vuil en papier. Succes!

Aanslag 2 – een onvindbare lekkage
Niet minder onprettig: een onvindbare lekkage. Opeens ziet u dat het plafond boven u geleidelijk aan geel wordt. Geen man overboord, denkt u, dat zal wel ergens boven in de badkamer te vinden zijn. Nadat u alles heeft weggestreept, komt u al snel tot de conclusie dat het de WC in de badkamer moet zijn. En nu? Hoe vindt u nu echt waar de lekkage zit? Daar is vaak maar 1 manier voor: de hele pot moet eruit, want de leiding die daaronder loopt, die lekt waarschijnlijk. Ook hier geldt weer: succes!

Zo is er veel narigheid in en rondom het toilet in de badkamer. Een ware terreuraanslag op het moment dat u er tegenaan loopt. Wees rustig, benader het probleem rationeel en hopelijk waait het geleidelijk weer over. De WC mag in ieder geval niet winnen!

Reacties zijn gesloten.