De kenmerken van CanDo vloeren

Te vaak is in een woning de vloer een net niet. Er is ooit gekozen voor een voordelige laminaatvloer, op online afbeeldingen ziet het er allemaal prachtig uit, maar in de praktijk is het niet zo mooi. De kenmerken van CanDo vloeren is dat het wel mooi is, en mooi blijft.

Alleen al de afwerking is top

Momenteel is een plintloze vloer helemaal de trend. Deze mode zal weer verdwijnen, want plinten hebben een functie, dus ga er maar vanuit dat velen over een jaar alle meubels naar voren zullen schuiven om plinten aan te brengen. De kenmerken van CanDo vloeren is dat je in feite op het nieuwe vooruit kan lopen, direct kan kiezen voor een mooie afwerking wat als nuttig te omschrijven is. Je hebt de keuze uit overzetplinten, MDF plinten, plakplinten, hoge plinten, en witte plinten. Je bent natuurlijk vrij wat je in je huis wil. Bijvoorbeeld nu meegaan met de nieuwste trend, en net zoals velen in de toekomst op een vrije dag het meubilair naar voren schuiven om daarachter wat plakplinten aan te brengen, is een optie. Dit zal netter gaan dan bij buren met een goedkope vloer van de bouwmarkt.

PVC-vloer de luxe click goud eiken

De kenmerken van CanDo vloeren is dat het niet alleen nieuw mooi is, maar dat het mooi blijft, en de PVC-vloer de luxe click van 7.5 mm dik is daar een goed voorbeeld van. De vloer is waterbestendig, maar niet expliciet voor natte ruimtes, en in feite ideaal voor in een woonkamer. Iedereen komt beetje bij beetje tot de ontdekking dat een harde vloer nadelig is voor de akoestiek, dus daarom komt er steeds meer een voorkeur voor wat zachtere vloerbedekking. Houtdessin is tijdloos, en altijd goed te combineren met de inrichting van een ruimte. Het ligt voor de hand dat daarom een PVC vloer met een houtlook populair is, en het zal blijven. De vloer heeft de kenmerken van CanDo vloeren zoals krasbestendig, je kan deze vloer als ideaal omschrijven voor in een woning met kinderen en huisdieren. Kinderen spelen graag op de vloer, en de nagels aan de ruwe hondenpoten zullen de vloer niet beschadigen. Het schoonmaken van de vloer gaat snel en makkelijk. Mocht goud eiken niet je smaak zijn, de kenmerken van CanDo vloeren is dat het in veel kleurentinten te verkrijgen is.

 

Bron: 123verbouwen

 

Bladwijzer de permalink.