Buiten sanitair overkappingen

Betonnen poeren vormen de belangrijkste schakel tussen een bouwwerk en de ondergrond. Bouwwerken als carports, maar ook terrasoverkappingen of schuttingen krijgen dankzij de beton poer een solide, oersterke fundering en kunnen hiermee niet alleen het bouwwerk dragen, maar ook zijn ook volledig weerbestendig.

Fundering voor overkappingen

Binnen de badkamer bieden beton poeren geen functie, hier is natuurlijk een heel andere bouwstijl aan de orde. Maar zodra er recreatief sanitair buitenshuis geplaatst wordt, wat een overkapping nodig heeft (denk hierbij aan hottubs, jacuzzi of andere vormen van sanitair) dan biedt de betonpoer zijn functie. Stevig in de grond verankerd zullen de aangebrachte betonpoeren de overkapping hun fundering bieden.

Prefab betonpoeren

Betonpoeren zijn zelf te maken. Je zult dan uiteraard een mal nodig hebben en aan de slag moeten met beton aanmaken. Nog gemakkelijker is het natuurlijk om prefab betonpoeren te kopen; deze zijn immers al direct klaar voor gebruik. Prefab betonpoeren bieden vele functies, zoals in hoogte verstelbare varianten, of poeren met een gaten, zodat het bouwwerk kan verzinken in de poer op specifieke punten.

Beton specialist

Online beton specialist “Betondingen” is het verkooppunt van allerhande betontoepassingen. Uiteraard is Betondingen leverancier van betonpoeren, maar ook van decoratief beton en overige functionele betonbenodigdheden.

Bladwijzer de permalink.