Wat is de prijs van een gietvloer met coating erbij?

Het klinkt allemaal aardig en aardig, die gietvloeren, bedrijfsvloeren, PVC-vloeren en industrievloeren, maar wat zijn de tarieven van gietvloeren nou eigenlijk? Deze vraag, wat kost een gietvloer?, horen wij ontzettend veel, maar het antwoord is dikwijls moeilijk te vinden. Dit behoort vanaf nu tot de geschiedenis. Wij hebben besloten om het de consument gemakkelijker te maken. Om de diensten naar de consument toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool ontwikkeld en op onze pagina geplaatst. De eerste reacties van onze klantenkring zijn meer dan positief!

Gietvloer prijs

Hoe het proces van het plaatsen van een gietvloer ontwikkeld kan van een heleboel oorzaken afhankelijk zijn. Op wat voor een ondergrond moet de vloer komen; aan welke voorwaarden moet de vloer voldoen; hoe omvangrijk is het oppervlakte…’. Vanuit al deze facetten komt een uiteindelijk tarief tot stand, wat uiteindelijk veelal beslissend blijkt te zijn voor de consument. Veel firma’s vinden het lastig om hun gietvloer tarief zomaar op de paginate zetten. Wij willen echter fair en duidelijk zijn tegen de consumenten, ze krijgen uiteindelijk ook een betrouwbare prijs.

  1. Kornuyt BV heeft een applicatie ontwikkeld om gemakkelijk, vlug, online en helemaal informeel een bedrag voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Toegevoegde opties op de vloer zoals antislip of decoratieve afbouw kunnen elk gekozen worden en worden meteen meegerekend in de indicatieprijs.In de applicatie zijn:Anti-graffiti Coating, Spuitcoating, Nanocoating, Epoxy Coating, Wandcoating, Zwembadcoating, Vloercoating,Polyurethaan Coating en Impregnerende Coating opgenomen.

Het grote nut van deze tool is dat, als u een gietvloer prijs gegeven krijgt die u niet behaagt, u het eenvoudig wederom kunt controleren met andere specificeringen. En nogmaals: dit allemaal is volkomen informeel!

Wanneer u een indicatieprijs ontvangt die interessant is voor u, kunt u aanstonds, zonder opnieuw de data in te vullen, een prijsopgave bij ons aanvragen. Indien u de offerte aanvraagt worden de eerder ingevulde informatie vanzelfsprekend meegestuurd. Indien wij extra gegevens foto’s van de situatie, nodig hebben om tot een definitieve gietvloer prijs te komen nemen wij, alvorens de offerte op te sturen, contact met u op via de telefoon of e-mail.

We moeten u er op attenderen dat de gegeven prijs-range een richtlijn is én blijft, er kan aan de gegeven richtprijs geen recht ontleend worden en indien u de offerte aanvraagt volgend op de gegeven richtprijs kan het bedrag verschillen tot een bepaalde hoogte. De indicatieprijs kan verschillen van de werkelijke prijs door omstandigheden als reistijd, en staat van verzorging.   Samengevat kunnen wij u zeggen dat het tarief meestal niet meer verschilt dan 5%.

Voor meer info surft u naar

http://www.kornuyt.nl/prijsindicatietool/

Bladwijzer de permalink.