Tover je badkamer om tot een spa

Veel mensen beschouwen de badkamer als een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je begint de dag hier met een frisse douche en eindigt er wellicht met een lekker warm bad! Helaas komt het nog zeer vaak voor dat mensen het interieur van de badkamer enigszins verwaarlozen. Denk bijvoorbeeld aan de badkamers met het verouderde en sterk achterhaalde witte sanitair. In zo’n geval is de badkamer duidelijk aan enige vernieuwing toe, wat je op verschillende manieren kunt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van het sanitair, het opnieuw betegelen van de wanden, enzovoorts. Ook kun je van je huidige badkamer je eigen spa maken!

 

Stoere, moderne tegels op de wanden

Om van je badkamer een spa te maken is het allereerst belangrijk om de muren en vloer van de badkamer te voorzien van stoere, moderne tegels. Veel mensen kiezen hierbij voor grote zwarte tegels, die de badkamer een stuk moderner laten ogen dan de klassieke witte badkamertegels. Naast deze tegels is het raadzaam om de badkamer van moderne ledverlichting of kleine spotjes te zien. Het warme licht weerkaatst op de zwarte tegels en zorgt voor een romantisch effect. Schakel een bouwbedrijf in om je te helpen bij deze renovatie van de badkamer.

 

Een spa aan je badkamer toevoegen

Wanneer de badkamer nagenoeg klaar is, kun je een spa aan het interieur van de badkamer toevoegen. Bekijk deze pagina eens om te zien welke spa’s er tegenwoordig worden aangeboden in webwinkels. Door het sterk gegroeide aanbod aan spa’s vind je altijd een spa die qua formaat aansluit bij de ruimte in de badkamer. Daarbij heeft de groei in het aanbod van de spa’s geleid tot een prijsverlaging bij veel modellen. Zo bieden tuinwinkels voor iedereen een spa die aansluit bij hun budget! Met wie geniet jij straks van je eigen spa?

Bladwijzer de permalink.