De koning der gietvloeren

De afgelopen jaren is de interesse in gietvloeren gestegen, en waarschijnlijk bent u wel bekend met deze term. Maar kent u de Pandomo vloer al? Deze uit Duitsland overgewaaide vloersoort is een snelle groeier op het gebied van woningdesign. Het is namelijk een vloer die wat ontwerpmogelijkheden en doelmatigheid betreft een stapje voor heeft op de rest. Gietvloer Den Haag heeft deze nieuwe vloersoort bij onze oosterburen afgekeken, en meegenomen naar Nederland. Het is nu dus ook hier mogelijk om van dit wonderbaarlijke stukje gietvloer te genieten!

Alles over de Pandomo vloer

Net als andere gietvloeren wordt een Pandomo vloer vloeibaar aangebracht, waarna het uithardt. Het is gemaakt van cementgebonden sierpleister. Sierpleister kent u misschien wel van de granolmuur of rustiekputz. Pandomo vloeren zijn beschikbaar in een handjevol kleuren zoals rood, blauw of gebroken wit! Bij Gietvloer Den Haag is er altijd wel een kleur te vinden die bij uw huisje past. Maar ook als u liever het traditionele grijs heeft, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Op die manier heeft de vloer een echte betonlook!

De praktische voordelen van de vloer

De Pandomo vloer zou natuurlijk niet zo populair zijn als er geen grote voordelen mee te verkrijgen waren. Laminaatvloeren brengen altijd de angst op vlekken, krassen en andere beschadigingen met zich mee. Dit is niet wenselijk, en werkt op den duur op de zenuwen. Met een Pandomo vloer is dit verleden tijd, omdat hij is afgewerkt met een toplaag die dat soort schade voorkomt. En omdat de vloer naadloos wordt aangebracht heeft u bijna geen werk aan het schoonmaken!

Wilt u nog meer weten? Kom dan eens langs in de showroom van Gietvloer Den Haag om zelf te ervaren hoe geweldig een Pandomo vloer is!

Bladwijzer de permalink.