Een gietvloer voor de badkamer

Ben je op zoek naar een goede vloer voor in de badkamer? Dan kunnen we u de gietvloer aanbevelen, hieronder wordt uitgelegd waarom. Er is namelijk veel voordeel dat u in huis haalt als u de keuze voor een gietvloer maakt. Een van die voordelen is de naadloze afwerking, hierdoor kan vocht of vloeistoffen geen doorgang door u vloer vinden. Het schoonmaken wordt hiermee ook een stuk gemakkelijker, dat is gelukkig geen probleem meer omdat je geen viezigheid tussen de randen hebt. Ander vuil wordt eenvoudig verwijderd zoals u hieronder kunt lezen.

Vocht- en vloeistofdicht

Omdat een gietvloer helemaal bestaat uit één geheel, heeft de vloer geen randen en naden. Dit is een groot voordeel omdat er dan geen vloeistof of vocht door de vloer heen kan komen. Dit komt de levensduur van uw nieuwe vloer weer ten goede. Wilt u meer weten over welk type vloer het beste voor uw badkamer is? Ontdek dan alle gietvloer tips op onze website.

Een anders voordeel van de naadloze afwerking is dat u alle vloeren op gelijke hoogte kunt maken. Naast naden heeft u dan ook geen randen meer, dat maakt u vloer als een geheel, en bovendien wordt het schoonmaken van microcement nog een stukje gemakkelijker.

Gemak met schoonmaken

Het gemak in onderhoud resulteert er in dat u hier niet veel tijd aan hoeft te besteden. Als je al tijden op zoekt bent naar een moderne vloer waar je weinig aan hoeft te doen dan is dit de beste oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is even dweilen en stofzuigen af en toe. Een ander voordeel is dat je hierbij geen (chemische) schoonmaakmiddelen meer nodig hebt, heet water is voldoende om uw vloer weer te laten glanzen.

Bladwijzer de permalink.