Badkamer verbouwen

Nu is het een gunstige tijd om de badkamer aan te pakken. De trends zijn prachtig, strakke lijnen met hout, de badkamers zijn nu echt stijlvol. En geld op de bank laten staan rendeert niet meer; je kan het spaargeld beter in je huis steken. Dan heb je er tenminste nog plezier van.

Geld lenen

Nu is het ook een gunstige tijd om bij te financieren zodat je gelijk voor een goede degelijke badkamer kan gaan. De rente is historisch laag terwijl er wel inflatie is. Wat je nu koopt is over een enige tijd duurder, nu kopen op afbetaling is verdienen. Dus om nu een badkamer volledig en goed te verbouwen is eigenlijk winst. Je huis is meer waard, en je hebt meer woongenot terwijl je amper kosten over de financiering hebt. Direct een lening aanvragen voor die droombadkamer zal nu makkelijk gaan. Maar let goed op; niet overal is het zo voordelig als het lijkt; laat je goed adviseren.

Lening aanvragen

Duurzame gebruiksgoederen, zoals een moderne badkamer, is goed met vreemd vermogen te financieren. Een badkamer gaat toch al gauw vijftien tot twintig jaar mee, dan is de financiering allang afbetaald. Maar wanneer je geld gaat lenen moet je wel zorgen dat jij voordeel hebt, en niet de bank. Zo kun je leningen berekenen op Overstappen.nl om te kijken wat er mogelijk is, en je hebt gelijk overzicht. In ieder geval ben je daar op lang termijn voordeliger uit als met een ‘koop nu betaal later’ van het bedrijf zelf, of bij die geldverstrekkers die zich in die winkel aanbieden. Geld lenen in die badkamerzaak lijkt goedkoop, maar is op de lange termijn meestal fors duurder, en zo vervliegt je voordeel in de zakken van de kredietverstrekker. Bij Overstappen.nl kun je de financiers makkelijk vergelijken. Dus dat begin van een lening aanvragen is al transparant en eerlijk. En zo komt die mooie nieuwe badkamer, die vele jaren meegaat, stukken dichterbij.

 

Bladwijzer de permalink.