Verbouwing van A tot Z regelen? Lees onze tips!

Een ingrijpend project zoals een renovatie leid je simpelweg in goede banen door een strakke planning te maken en aan te houden. En zorgen dat je de juiste hulp hebt bij het klussen en het verwerken van afval!

Planning maken

Maak van je longlist met ideeën van alles wat je wilt aanpakken een shortlist en werk deze gedetailleerd uit tot een strakke planning. Baseer je op je beschikbare budget wanneer je beslist wat er wel en niet moet gebeuren; minder relevante projecten bewaar je bijvoorbeeld tot later. Zowel je spaarpot als je zorgvuldig samengestelde schema intact als je er niet allerlei klussen bij pakt wanneer je allang en breed begonnen bent.

Hulp inroepen

Contacteer een aannemer voor karweien die een professionele aanpak vereisen. Ga niet blindelings met de eerste de beste – en/of goedkoopste – in zee maar kies voor iemand die je vertrouwt, die kan leveren wat je nodig hebt en met wie je gedetailleerde afspraken kunt maken. Zo weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn!

Roep voor iets simpeler klussen de hulp van vrienden en familie in. Laat ze wel tijdig weten wanneer je ze nodig hebt, zodat ze tijd in hun drukke schema’s voor je kunnen vrijmaken.

Puinruimen

Het afval dat jouw verbouwingsklus oplevert mag nooit in de weg liggen. Dit zorgt namelijk voor een veiligheidsrisico! Je beste optie is daarom een container huren bij een gerenommeerd bedrijf. Bij Regiocontainer ontzorgen we je volledig! Kies de bak die hoort bij de door jou te verwerken afvalstroom en je hebt ‘m de volgende werkdag – zelfs saterdag! – al op je stoep staan. Bovendien komen onze chauffeurs de container brengen, halen en tussentijds legen, zodat je je om het verwerken van je puin geen zorgen hoeft te maken!

Bladwijzer de permalink.