Welke vloer past het beste in je badkamer?

Een badkamer verbouwen of opnieuw inrichten kan erg leuk zijn. Je creeert een nieuwe uitstraling, alles wordt weer in een nieuw jasje gestoken en je kunt er helemaal jouw eigen stijl van maken. De moeilijkste keuze in de badkamer is misschien wel de vloersoort. Welke vloer leg jij in je badkamer? Een tegelvloer is een veel gekozen vloersoort. Zeker geen slechte keuze, maar wellicht een beetje standaard. Er zijn opties die wellicht beter bij jouw wensen passen, en de gietvloer kan er daar één van zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in hun badkamer en dat is niet voor niets. Een vloerenspecialist een goede gietvloer leggen en voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat de vloer helemaal waterdicht is, en dat is natuurlijk wel zo handig in een badkamer.

Erg onderhoudsvriendelijk en praktisch

Een gietvloer is erg praktisch aan het gaat om onderhoud. Door eens per week een dweil en een allesreiniger of vloerreiniger te gebruiken krijg je de vloer weer helemaal zoals nieuw. Omdat een gietvloer geen naden en randen heeft krijgt vuil weinig kans om zich te hechten aan de vloer. Bovendien kan een gietvloer voorzien worden van vloerverwarming. Daardoor zorg je ook in de winter ervoor dat je heerlijk warme voeten hebt. Een badkamer is vaak niet de grootste ruimte van het huis, en daarom kan iedere beschikbare ruimte erg belangrijk zijn. Een radiator kan alleen maar in de weg zitten, en dat los je op met vloerverwarming.

Kies jij voor een gietvloer in huis, overleg dan met jouw vloerenspecialist welk type gietvloer het beste in jouw badkamer past. De aanleg van een gietvloer zal een aantal dagen duren, maar daarna kun jij optimaal genieten van je nieuwe badkamer. De vloer zal iedere keer als je de badkamer binnenloopt weer het stralende middelpunt van de kamer zijn.

Bladwijzer de permalink.